طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

بازرگانی امید- دستگاه بستنی قیفی

بستنی سنتی زعفرانی

بستنی یکی از اصیل ترین و قدیمی ترین شیرینی جاتی است که به عنوان دسر هم از آن استفاده می شود. این دسر چنان محبوبیت دارد که کوچک و بزرگ میل به خوردن آن دارند این امر موجب شده است تا در کلیه فصول از آن استفاده استفاده شود. حالا شما در هر فصلی که باشید می توانید بستنی درست کنید و میل کنید اما بستنی زعفرانی را کجا و کدام فصل ها بیشتر می پسندید. ما در اینجا تصمیم داریم به شما روش تهیه بستنی زعفرانی را یاد بدهیم با ما همراهی کنید.

روش اول

مواد لازم:

  • شیر چرب ۴ لیوان
  • شکر ۲ لیوان
  • ثعلب ۲ قاشق چایخوری
  • گلاب ۱/۲ لیوان
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • خلال پسته و زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

سپس شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید ( رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید ) ، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود ( شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود ).

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از ۳۰ دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را ۵ بار انجام دهید.

پس از اینکه ۵ بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید ؛ بستنی را به مدت حداقل ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

روش دوم

مواد لازم

  • شیر- یک لیتر
  • شکر- ۳۰۰ گرم
  • ثعلب- ۲ قاشق چایخوری
  • محلول زعفران – ۲ قاشق سوپخوری
  • گلاب مرغوب- ۴ قاشق سوپخوری
  • پودر هل سفید- یک قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه- ۱۰۰ گرم
  • پسته- ۱۰۰ گرم خرد شده

روش تهیه بستنی زعفرانی 

ابتدا شیر را باید بجوشانید. بعد از جوشاندن، ثعلب را با شکر مخلوط کنید و کم کم به شیر که در حال جوشیدن است اضافه کنید. باید طوری شیر را به هم بزنید که تمام شکر ها به محض ورود به شیر حل شوند. بعد از اینکه شکر ها را کامل به داخل شیر ریختید زیر اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید شیر سرد بشود. بعد از آنکه سرد شد، آن را از صافی عبور دهید تا جامدات نامحلول در آن جدا شود و کاملا یک دست شود.

بعد از خنک شدن، کمی زعفرانرا به شیر اضافه کنید. بعد از این باید گلاب و هل را هم به این مایع اضافه کنید. بعد آن را در فریزر قرار دهید. لازم است هر ۱ ساعت یک بار آن را هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید. امر بمنظور عدم یخ زدن مایع انجام می شود. کل این فرآیند حدوداً ۴ ساعت به طول می انجامد و لازم است طی این زمان ۴ تا ۵ بار آن را هم بزنید.

البته می توانید مایه بستنی زعفرانی را در بستنی ساز بریزید و به کمک آن بدون نیاز به هم زدن های مجدد توسط خودتان بستنی را آماده کنید. برای تزیین بستنی زعفرانی هم می توانید از خلال پسته، شکلات تلخ و هر چه که می پسندید استفاده کنید.

اگر می خواهید روی آن را با خامه تزیین کنید می توانید به سادگی خامه را در ارتفاع ۱ سانتی متری تا ۲ سانتی متری ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد بعد آن را رنده کرده و یا اینکه به تکه های دلخواه تقسیم نموده و روی بستنی را با آن تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *